17 вересня першокурсники філологічного факультету зустрілися з рівненською поетесою, прозаїкинею, перекладачкою, виконавицею авторської пісні та співаної поезії Валентиною Люліч.

Гостя зачарувала аудиторію власними віршами й піснями, наповненими глибиною та ліризмом. Натхненно виконала також співану поезію на слова сучасних авторів Рівненщини й відомих українців Олени Теліги, Тараса Шевченка. Розповіла про новий творчий інклюзивний проєкт «Пошепки», який реалізувала у співпраці з поетесою Світланою Луцковою, художницею Оленою Сергеєвою та перекладачкою із жестової мови Катериною Зарічнюк. Своїм поетичним словом і співом Валентина Люліч викликала у присутніх надзвичайні емоції, а завершила зустріч філософською піснею «Люди» з однойменного аудіоальбому.

Першокурсники «відкрили» для себе прекрасну авторку та виконавицю і долучилися до кола прихильників її творчості.

Довідка. Валентина Люліч – членкиня Національної спілки письменників України та Національної всеукраїнської музичної спілки, лауреатка багатьох мистецьких премій, переможиця літературних і пісенних конкурсів. Очолює в Рівненській області Асоціацію діячів авторської пісні та співаної поезії, співорганізаторка фестивалю авторської пісні та співаної поезії «Словоспів». У її доробку кілька збірок віршів і прози, збірки перекладів, твори для дітей, аудіоальбом «Люди».





Back to top