Для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня магістр 1 курсу на 2023-2024 н.р.
спеціальність 014 «Середня освіта (Трудове навчання та технології)»
| № | Назва дисципліни | Викладач | Семестр | К-сть | Анотація/силабус | 
| 1. | Дизайн предметів інтер'єру | Симонович Н.В. | 2 | 3,0 | |
| 2. | Кулінарія | Дупак Н.В. | 2 | 3,0 | |
| 3. | Основи сучасних виробничих технологій в промисловості (за фахом) | Герасименко О.А | 2 | 3,0 | |
| 4. | Основи сучасних виробничих технологій в промисловості (за фахом) | Поліщук Н.В. | 2 | 3,0 | |
| 5. | Конструкторська та технологічна документація в проектно-технологічній діяльності учнів | Фещук Ю.В. | 2 | 3,0 | 
Для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня магістр 2 курсу на 2023-2024н.р.
спеціальність 014 «Середня освіта (Трудове навчання та технології)»
| № за\п | Назва дисципліни | Викладач | Семестр | К-сть кредитів | Анотація/ силабус в PDF | 
| 1. | Основи підприємницької діяльності | Симонович Н.В. | 3 | 3,0 | |
| 2. | Креативні технології в трудовому навчанні та при вивченні технологій | Лісова С.В. | 3 | 3,0 | |
| 3. | Техніки декоративно-ужиткового мистецтва | Герасименко О.А. | 3 | 3,0 | |
| 4. | Краса і здоров’я людини | Лісова С.В. | 3 | 3,0 | |
| 5. | Ландшафтний дизайн | Фещук Ю.В. | 3 | 3,0 | |
| 6. | Дизайн сучасного одягу | Шурин О.І. | 3 | 3,0 | |
| 7. | Економіка та організація дерево- та металообробного промислового виробництва | Герасименко О.А. | 3 | 3,0 | |
| 8. | Економіка та організація швейного та харчового промислового виробництва | Поліщук Н.В. | 3 | 3,0 | 
Для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня бакалавр 2 курсу на 2023-2024 н.р.
спеціальність 014 «Середня освіта (Трудове навчання та технології)»
| № | Назва дисципліни | Викладач | Семестр | К-сть | Анотація/силабус | 
| 1. | Основи ергономіки | Герасименко О.А. | 3 | 4,0 | |
| 2. | Основи виставкової діяльності | Симонович Н.В. | 3 | 4,0 | |
| 3. | Технологічна культура | Герасименко О.А. | 4 | 3,0 | |
| 4. | Народні промисли та ремесла | Герасименко О.А. | 4 | 5,0 | |
| 5. | Композиція та спецрисунок | Шурин О.І. | 4 | 5,0 | 
Для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня бакалавр 3 курсу на 2023-2024 н.р.
спеціальність 014 «Середня освіта (Трудове навчання та технології)»
| № За\п | Назва дисципліни | Викладач | Семестр | К-сть кредитів | Анотація/ силабус в PDF | 
| 1. | Імітаційне моделювання в технологіях | Фещук Ю.В. | 5 | 3,0 | |
| 2. | Обладнання швейного виробництва та його експлуатація | Поліщук Н.В. | 5 | 3,0 | |
| 3. | Основи ергономіки | Герасименко О.А. | 5 | 4,0 | |
| 4. | Основи виставкової діяльності | Симонович Н.В. | 5 | 4,0 | |
| 5. | Декоративно-прикладна творчість учнів | Шурин О.І. | 5 | 5,0 | |
| 6. | Науково-технічна творчість учнів | Герасименко О.А. | 5 | 5,0 | |
| 7. | Технології декорування деревини | Герасименко О.А. | 5 | 4,0 | |
| 8. | Конструювання й моделювання одягу | Поліщук Н.В. | 5 | 4,0 | |
| 9. | Художня обробка матеріалів | Герасименко О.А. | 6 | 4,0 | |
| 10. | Технологія обробки одягу | Поліщук Н.В. | 6 | 4,0 | |
| 11. | Комп‘ютерний графічний дизайн | Фещук Ю.В. | 6 | 3,0 | |
| 12. | Дизайн і конфекціювання одягу й аксесуарів | Шурин О.І. | 6 | 3,0 | |
| 13. | Практикум з графічного дизайну | Герасименко О.А. | 6 | 5,0 | |
| 14. | Технологічне обладнання харчової промисловості та технологія приготування страв | Дупак Н.В. | 6 | 5,0 | |
| 15. | Етнічна культура українського народу | Герасименко О.А. | 6 | 3,0 | |
| 16. | Аудіо відео монтаж | Фещук Ю.В. | 6 | 3,0 | 
Для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня бакалавр 4 курсу на 2023-2024 н.р.
спеціальність 015 «Професійна освіта (Сфера обслуговування (готельно-ресторанна справа))»
| № За\п | Назва дисципліни | Викладач | Семестр | К-сть кредитів | Анотація/силабус в PDF | 
| 1. | Сервісологія і сервісна діяльність | Симонович Н.В. | 7 | 6,0 | |
| 2. | Організація анімаційних послуг, дозвілля та виставкової діяльності | Герасименко О.А. | 7 | 6,0 | |
| 3. | Управління діяльністю закладів освіти та сфери обслуговування | Лісова С.В. | 8 | 5,0 | |
| 4. | Управління проєктами | Симонович Н.В. | 8 | 5,0 | |
| 5. | Інфраструктура готельно-ресторанного господарства | Шурин О.І. | 8 | 5,0 | |
| 6. | Методика застосування комп’ютерної техніки в професійній освіті | Фещук Ю.В. | 8 | 5,0 | 
Для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня бакалавр 4 курсу на 2023-2024н.р.
спеціальність 014 «Середня освіта (Трудове навчання та технології)»
| № За\п | Назва дисципліни | Викладач | Семестр | К-сть кредитів | Анотація/силабус в PDF | 
| 1. | Основи підприємницької діяльності з методикою навчання | Симонович Н.В. | 7 | 4,0 | |
| 2. | Основи економіки та менеджменту з методикою навчання | Симонович Н.В. | 7 | 4,0 | |
| 3. | Методика навчання графічного дизайну | Симонович Н.В. | 7 | 4,0 | |
| 4. | Методика навчання дизайну одягу та аксесуарів | Поліщук Н.В. | 7 | 4,0 | |
| 5. | Основи професіології | Шурин О.Н. | 8 | 3 | |
| 6. | Основи професіографії | Шурин О.Н. | 8 | 3 | |
| 7. | Новітні технології дерево-та металообробки | Герасименко О.А. | 8 | 3,0 | |
| 8. | Технічне моделювання та художнє оформлення одягу й аксесуарів | Поліщук Н.В. | 8 | 3,0 | 
 
																			 
						




