Вітаємо на сайті РДГУ
Вітаємо на сайті РДГУ

...

Наші знання - Ваше майбутнє
Наші знання - Ваше майбутнє
Навчаємо за обміном
Навчаємо за обміном
Вітаємо на сайті РДГУ
Наші знання - Ваше майбутнє
Навчаємо за обміном
loading...

Чоловічий вокальний ансамбль “Браво” створений на кафедрі хорового диригування Інституту мистецтв Рівненського державного гуманітарного університету у 2008 р. Засновником і першим керівником колективу був Заслужений діяч мистецтв України, доцент Олександр Леонідович Тарасенко, випускник Київської Національної музичної академії України.

З 2011 р. керівником ансамблю є кандидат філософських наук, доцент Ігор Миколайович Харитон, випускник Рівненського державного інституту культури. Учасниками ансамблю є студенти кафедри хорового диригування. За час творчої діяльності чоловічий ансамбль “Браво” бере активну участь у концертному житті університету  та міста.

Вже традиційними стали виступи ансамблю на щорічних урочистостях з нагоди Дня знань, Дня вчителя, Міжнародного жіночого дня, Дня перемоги, Днів науки і ін.

Колектив взяв участь у мистецькому святі університету Вічний як народприсвяченому 200-літтю від дня народження Т. Г. Шевченка на сцені Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру, що відбувася 24 березня 2014р.

Три роки поспіль ансамбль бере участь у Всеукраїнському фестивалі народного мистецтва “Зустрічаємо різдво”.

У 2013 р. записаний альбом “Ода любові” у який увійшли твори вітчизняної та зарубіжної класики, твори сучасних композиторвів, обробки українських народних пісень.

За час творчої діяльності колектив нагороджений дипломами, почесними грамотами, подяками.

Репертуар ансамблю складають твори західноєвропейської та вітчизняної музичної класики, твори сучасних композиторів та обробки українських народних пісень.

Back to top